Nils Bech

Booking: Anita Halmøy Wisløff

Pressemateriell på Nils Bech finner du HER

Nils Bech er et unikum av en artist, som forflytter seg sømløst i landskapene mellom pop og scenekunst. Hans personlighet og formidlingsevne krysser grenser mellom smakshierarkier, og utgivelsene har sakte men sikkert ført til økt nasjonal og internasjonal oppmerksomhet. Hans siste album «Echo» ble utgitt på selveste DFA Records, labelen til James Murphy fra LCD Soundsystem.

De aller fleste fikk med seg SKAM-episoden med det som ble kåret til «årets tv-øyeblikk» 2016, der Bech sang seg inn i alles hjerter med en skjellsettende og gåsehudfremkallende fremføring av «O Helga Natt». Siden har man sett han på Skavlan, Kvelden før Kvelden, Veneziabiennalen, Roskildefestivalen og Øyafestivalen, og Bech har virkelig funnet live-formen. VG trillet terningkast 6 for sistnevnte opptreden, og skrev: «En nydelig forestilling der grensene for pop og ikke minst festivalmusikk blir utvidet og tatt langt forbi det man forventer å se i Tøyenparken en litt overskyet augustlørdag. Veldig rørende, usedvanlig vakkert, og akkurat passe overspilt. O helga Nils».

Suksessåret 2017 ble toppet av en magisk egen kveld i selveste operaen. Aftenposten skrev en strålende anmeldelse og skrev blant annet:  “Nils Bech har laget en interessant forestilling, som griper fatt i tilskuerne. Det passer ham godt – nye sider av musikken får komme frem, og han får utfolde seg uten grenser. Slikt trenger vi mer av i norsk pop». For forestillingen er han nominert i kategorien «åres live» hos Natt & Dag.

Moss

Lyse Netter

07 Jun

Billetter

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter