Off Bloom

Den fremadstormende trioen Off Bloom inntar Parkteatret den 16. april 2018!

Bransjen har en god stund hatt et godt øye til Anglo-Danske Off Bloom. De har vært på besøk hos Zane Lowe, Annie Mac og Danmarks P3 gull, og de er en del av et anerkjent og dyktig fellesskap med røtter i København inkludert MØ, Liss, Goss School of X, Vera og Vasco. Nylig turnerte de også med Dua Lipa og Lany.

Musikken til Off Bloom gjenkjennes best med deres eksplosive og uforutsigbare produksjoner, med lyse og enkle melodier på toppen. De er sterkt inspirert av artister som Hudson Mohawke og Cashmere Cat, Baauer, Major Lazer og AlunaGeorge.

Nylig startet de sitt eget plateselskap ”Sport Records” som de gir ut sin egen musikk på. Debut EP´en ”Love to Hate It” og hitlåten med samme navn, fikk raskt over 3 millioner avspillinger på Spotify.

”We dont want to do something thats alreadys been done. We can do something thats even more interesting. We can add popmelodies. This beautiful melodu on top of these crazy productions. That became our thing”.

Off Bloom er i starten på en lysende karriere og vi er stolte over å ta del i denne ved å presentere dem på Parkteatret den 16. april!

Billetter i salg via Ticketmaster Norge fredag 23. februar klokken 10:00

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter