Foto Jørn Veberg

Oliver Hohlbrugger

Booking: Ksenia Petrova
Tlf: 466 26 985

Pressemateriell på Oliver Hohlbrugger finner du HER

Oliver Hohlbrugger var et ukjent navn inntil han overrasket stort med sitt debutalbum “The Choirboy” høsten 2016 gitt ut på eget selskap, et album som ble mottatt til stor entusiasme og lovord blant musikkjennere og publikum. Albumet verserte nylig på flere av kritikernes årets beste album lister når musikkåret 2016 skulle oppsummeres, og han ble også nominert i to kategorier til Gaffa prisen som årets nykommer og årets beste album. 

Live er Oliver en unik artist og formidler med stor scenepersonlighet som begeistrer publikum med sine stemningsfulle låter, tilstedeværelse og utrykk. Så langt har han spillt et knippe eksklusive konserter utenfor hjembyen til fantastiske anmeldelser. “Hvor har du vært hele mitt liv Oliver? Oliver og band beviser sporenstreks at de bør settes høyt på det norske musikkartet” – Musikknyheter. 

Olivers musikalske univers er vanskelig å sette i bås, referansene går ofte til store artister tilbake i tid. Sjangermessig er musikken i retning alternativ pop/rock, med elementer fra både rock noir og orkestral pop, og tanken går fort til artister som Richard Hawley, Nick Cave, Roy Orbison, Lee Hazelwood, John Grant, Father John Misty mm. Musikken er variert med store orkestrale arrangementer avløst av mer upolerte og nedstippa utrykk. I disse ytterpunktene finner du det musikalske universet til Hohlbrugger. Her er sjel og nerve i vakre melodiøse arrrangementer, uforutsigbare vendinger og et gjennomgående tidløst uttrykk. 

Med seg live har han Eirik Lye, Arthur Berning, Anders Brunvær Hauge, Jens Borge og Espen Kvaløy. 

Oliver er i disse dager i gang med nytt album og det er bare å glede seg. 

Foto: Jørn Veberg

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter