PRTLVX

Booking: Ksenia Petrova
Tlf: 466 26 985

Pressemateriell på PRTLVX finner du HER

Som et lyn fra Norges uskyldsblå himmel er Pirate Love tilbake i ny ham: Det skummelt selvsikre udyret PRTLVX!Når Pirate Love endelig gjenoppstår fra graven som PRTLVX, gjør de det med en såpass destruktiv og farlig tiltrekkende utstråling at de plasseres i en liga helt for seg selv. Den ferske singelen “Slayer of the Night” er en drivende hypnotisk, mørk og fengende pop-perle, som blant annet fikk Turboneger-gitarist Knut Schreiner til å gå av hengslene.- “Slayer of the night” høres ut som første Ramones-plata og førsteskiva til Suicide spilt samtidig!Selv sier bandet at «låta handler om å være død og høre på kul musikk. Den handler om rus og ekstase, om det dyriske og det overfladiske. Også namedropper vi MC5 og Ayn Rand i samme tekst».

Pirate Love har tidligere gitt ut to kritikerroste album (“Black Vodoun Space Blues” og “Narco Lux High School”), har vært A-listet på MTV Europe og spilte på fester, festivaler og konsertsteder over hele Europa og USA. Kjernen i bandet er vokalist/tekstforfatter/låtskriver Gul Saft og gitarist/låtskriver/produsent Milton Von Krogh. Nå er de i studio for å spille inn sitt tredje album, som kommer på Fysisk Format til høsten.

“PRTLVX er ungdomsklubben du aldri hadde da du var barn. PRTLVX er isen eller brusen eller burger’n du aldri fikk da foreldrene dine stoppet på bensinstasjonen men BARE for å fylle bensin eller gå på do. PRTLVX er ditt nye fuckings favorittband!” – (Vokalist Gul Saft)

Foto: Chris Helberg

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter