Sam Smith

Verdensstjernen Sam Smith til Telenor Arena 23. april 2018

«Stay With Me” – verdensstjernen kommer til Norge for aller første gang den 23. april. Sam Smith tar med seg et spektakulært sceneshow og sin svært imponerende samling med låter til Telenor Arena!

Den følelsesladde og soulinspirerte stemmen til Sam Smith har gjort ham til en av verdens mest suksessfulle artister. Siden debuten for litt over tre år siden har han blant annet solgt over 12,5 millioner plater, blitt en av verdens mest streamede artister på Spotify, vunnet Oscar- og Golden Globe statuetter for sitt bidrag til James Bond filmserien, og mottatt tre Brit Awards og fire Grammy´s for sitt debutalbum.

”Vi er enormt stolte over å presentere Sam Smith til det norske publikummet for aller første gang. Det nye albumet hans vil bli en av årets aller beste og vi er overbevist om at liveshowet hans kommer til å bli minst like bra, om ikke bedre!” – Mark Vaughan, ansvarlig arrangør i Atomic Soul

Gjennombruddet kom i en alder av 21 år gjennom låten «Latch» (2013) som han gjorde sammen med Disclosure. Førsteplassene og suksessen med denne låten, satte ham umiddelbart på artistkartet. Ikke lenge etter, fikk han nok en førsteplass sammen med Naughty Boys og monsterhiten «La La la» (2013).

På Smiths soloalbumdebut ble vi kjent med en litt annen side av denne unike artisten og vokalisten. Albumet «In The Lonely Hour» (2014) ble raskt en kjempesuksess med god hjelp fra mega hitene «Stay With Me» og «Lay Me Down». Albumet nådde førsteplasser verden over, vant mangfoldige priser og ble det nestmestselgende albumet i England og USA i 2014 (kun slått av Ed Sheeran og Taylor Swift).

I 2015 fikk Smith det ærbødige oppdraget med å lage årets Bond låt. Resultatet ble «Writings OnThe Wall» for filmen «Spectre». Låten ble den første Bond låten som noen gang har tatt førsteplassen på listene i England, samt at han vant en Oscar- og Golden Globe for låten samme år.

De siste årene har Sam Smith tilbragt mesteparten av tiden sin i studio og den 3. november kommer det splitter nye albumet hans «The Thrill Of It All». Albumets første singel «Too Good at Goodbyes» ble sluppet i september i år. Låten gikk rett inn på førsteplass på samtlige av de globale listene og er nå Smiths sjette førsteplass.

Om låten, sier Smith selv
“This song is about a relationship I was in and it’s basically about getting good at getting dumped. It’s been a long while since I’ve put any music out and I feel that this first single sets the tone of what is to come.”

Den 23. april på Telenor Arena kommer til å bli storstilt. Velkommen til en kveld du sent kommer til å glemme!

Billetter i salg via Ticketmaster.no fredag 27.10 klokken 10.00

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter