Seigmen

Booking: Knut Sannes
Tlf: 977 21 363

Pressemateriell på Seigmen finner du HER

Hvis man befant seg i Norge på 90-tallet med et snev av musikkinteresse, så var det ingen vei utenom Seigmen. Det hele startet på tampen av åttiåra med Klisne Seigmenn, deres vindskeive mix av punk og metal var ikke hverdagskost hjemme i sommerbyen Tønsberg – eller noen andre steder for den saks skyld. Etter navnejusteringen kom debutskiva ”Pluto” i 1992, og innen vi ønsket 1996 velkommen var Seigmen allerede det største navnet i norsk rock. På veien dit hadde de bl.a. sluppet klassikeren ”total”, og musikken hadde funnet den formen vi kjenner fra hitsingler som ”Döderlein”, ”Metropolis” og ikke minst deres fantastiske tolkning av deLillos klassiker ”Hjernen er Alene”.

Seigmen la instrumentene på hylla idet 90-tallet ble til et nytt millenium, og har kun spilt sporadiske konserter siden den gang, inkludert en klubbturné i kjølvannet av en overraskende ny albumutgivelse i 2015. Glimrende liveanmeldelser og et trofast konsertpublikum viser at bandet fortsatt lever opp til ryktet som et av landets beste liveband.
Nå har vi igjen gleden av å invitere til noen få klubbkonserter med Seigmen. I desember får Trondheim, Stavanger, Ålesund og Oslo besøk av vestfoldingene, før de avslutter runden med en konsert i hjembyen Tønsberg. Vi ser fram til et nytt møte med gamle klassikere og er spent på om de gamle mestere har noen nye ess opp i ermet!

Turneliste høst 2018:
18/12 Stavanger, Folken
19/12 Oslo, Rockefeller
20/12 Trondheim, Byscenen
21/12 Ålesund, Terminalen
22/12 Tønsberg, Støperiet

Foto: Tom Lund

Bergen

Hulen

29 May

Billetter
Bergen

Hulen

30 May

Billetter
Bergen

Hulen

31 May

Billetter
Bergen

Hulen

01 Jun

Billetter

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter