Seigmen

Booking: Knut Sannes
Tlf: 977 21 363

Pressemateriell på Seigmen finner du HER

Våren 2015 slapp Seigmen sitt første studioalbum siden 1997. I 1995 debuterte ”Metropolis” på VG-listas førsteplass, i 1997 gjorde ”Radiowaves” det samme og 18 år senere gjentok ”Enola” utrolig nok bragden. I kjølvannet av utgivelsen ble det nok en gang tydelig at Seigmen ikke er et band man forholder seg likegyldig til. Mediene vurderte ”Enola” til alt fra 1 (Natt & Dag) til 6 (Gaffa) på terningen. Absolutt alle terningens sider ble tatt i bruk for å oppsummere medienes dom.

I kjølvannet av utgivelsen spilte Seigmen utvalgte festivaler og en rekke klubbkonserter, bl.a. Tons of Rock og tre utsolgte hus på Sentrum scene. Bandet har holdt aktiviteten oppe i ettertid, bl.a. med deltakelse på Tribute-boksen til Raga Rockers ”Sannhet på boks”.

Seigmens historie handler først og fremst om 90-tallet. I 1994 ga Sony Music ut EPen ”Hjernen er Alene” som overasket alle med sin mørke og intense tolkning av deLillos klassiker. Kun to måneder senere markerte albumet ”total” et kunstnerisk høydepunkt i Seigmens karriere, det innledet en periode der bandet fullstendig dominerte norsk rock. Populariteten kulminerte de neste to årene med albumet ”Metropolis” etterfulgt av ”Radiowaves” i 1997, før det hele endte like brått som det startet med bandets oppløsning i 1999. Men sommeren og høsten fra 2016 er bandet igjen tilgjengelige for booking.

Foto: Silke Jochum Lowres

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter