Seinabo Sey

Booking: Mark Vaughan
Tlf: 932 52 781

Pressemateriell på Seinabo Sey finner du HER

24 år gammel befinner Seinabo Sey seg i en posisjon der den eneste retningen virker å være opp og frem. Å høre på musikken hennes er som å høre moderne popmusikk hoppe over et hakk, og opp til neste nivå. Som sanger og liveartist har hun få konkurrenter i verden i dag.

Debutsingelen “Younger” skjøt Seinabo til frontlinjen av samtidens popmusikk i en veldig fart, og fikk enorm oppmerksomhet i hjemlandet Sverige og internasjonalt. Her i Norge fikk hun et ekstra byks i den populære remiksen gjort av DJ Kyg, et stjerneskudd i sin egen sjanger. Fortsettelsen på denne suksessen ble EP´n “For Madeleine”, som er døpt etter Seinabos mamma. EP´en er produsert av Magnus Lidehäll, og Seinabo har samarbeidet med noen av verdens fremste låtskrivere akkurat nå – Vincent Pontare, Salem Al Fakir og Oskar Linnros.

“Younger” og “Hard Time” er allerede blitt klassikere. “Pistols At Dawn” og “You” er hypnotiske poplåter der Seinabo viser en maktdemonstrasjon som sanger, og at hun er en av få som behersker de lave registrene. “River” er en intens skildring av kjærlighet og brudd, nydelig akkompangert av gospelkor.

Seinabo Sey har noe helt eget som artist som gjør hennes musikk umiddelbart gjenkjennelig. Musikken hennes kan rett og slett ikke sammenlignes med noen andre enn henne selv.

“For Madeleine” presenterer en artist med verden som arbeidsplass, og samtiden i et fast jerngrep. I vinter får vi også se Seinabo på nok en verdensscene, når hun sammen med Queen Latifa, Steven Tyler fra Aerosmith og Nobels Fredsprisvinnere inntar Oslo Spektrum for å opptre under Nobels Fredspriskonsert 11. desember.

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter