SEVDALIZA

SEVDALIZA kommer til Oslo! 15. mai kan den uttrykkssterke artisten oppleves på Parkteatret Scene. Billettene er i salg nå.

Iranskfødte Sevdaliza er en selvlært sanger, låtskriver, regissør og komponist som holder til i Nederland. 28-åringen har de siste årene gjort seg bemerket med en solid rekke audiovisuelle utgivelser, der hennes dype, melankolske stemme flyter langsomt over pulserende triphop-dubs og klassiske strykerharmonier.

Sevdaliza uttrykker seg gjennom alle detaljer i lyd og bilde. Hun leker med identiteter og fantasier, og skaper med det en verden der alt er mulig. Låtskrivingen har en filosofisk karakter; temaer som kjønnsmangfold og hvordan følelser oppfattes er sterkt tilstedeværende.

Sevdalizas musikk tøyer det som er av sjangergrenser, og henter inspirasjon fra både elektronika, punk, triphop, grime og avant-garde. Hun ga selv ut debut-EPen «The Suspended Kid» og oppfølgeren «Children of Silk» i 2015, begge godt mottatt av presse og publikum verden over. Siden har hun sluppet singelen «Human», den banebrytende 3D-animerte videoen til «That Other Girl» og kortfilmen «The Formula». Debutalbumet «ISON» er ventet i 2017.

Billetter kr. 225,- + avg.
18 års aldersgrense

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter