Shawn Mendes til Oslo Spektrum

Det er en stor glede at den kanadiske superstjernen Shawn Mendes kommer tilbake til Norge og Oslo Spektrum 13. mars 2019!

Multitalentet Shawn Mendes har de siste årene hatt en eventyrlig suksess. Han startet å poste videoer på Vine, og ble raskt oppdaget av Andrew Gertler som signerte han til Island Records. Like etter slapp han singelen «Life Of The Party» som gjorde han til den yngste artisten til å debutere på topp 25 på Billboard 100, og i 2015 gikk debutalbumet «Handwritten» som inneholder megahiten «Stitches» rett til topps på listene i både USA og Canada. Oppfølgeralbumet «Illuminate» han slapp i 2016 etter var en like stor suksess, og toppet de fleste listene verden over.

Han har med sin musikalske begavelse og låtskrivertalent blitt hyllet verden over, og har kapret oppmerksomheten til både yngre og eldre fans, samt noen av de største personlighetene innen popmusikken. Shawn har blitt kåret til en av de mest innflytelsesrike mennesker under 30 av Forbes Magazine, ved flere anledninger vært på Time Magazine sin liste over de 100 most influential people in the world og han er den yngste artistene til å nå 1 milliard streams.

Det siste året har han jobbet med ny musikk, og i mars slapp han singlene «In My Blood» og «Lost In Japan» fra det kommende selvtitulerte albumet som har fått slippdato 25. mai. Shawn har selv sagt at dette er hans mest personlige album, og at han har hentet inspirasjon fra Justin Timberlake.

Shawn Mendes er godt kjent for sine storslagene show, fantastiske stemme og unike tilknytning til fansen. Det blir definitivt en minnerik opplevelse når en av verdens største stjerner inntar Oslo sin egen storstue 13. mars 2019.

Oslo

Oslo Spektrum

13 Mar

Billetter

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter