FORSALG – Shawn Mendes Oslo Spektrum 2019

Shawn Mendes til Oslo Spektrum 

FORSALG:

Om du ønsker å sikre deg billetter før alle andre, finner du billettlinker til de ulike forsalgene under.

First Accsses Fan Club forsalget starter 14.Mai klokken 10:00 og varer til 22:00
https://www.ticketmaster.no/event/575175?CL_ORIGIN=ORIGIN2

Forsalget av ShawnMendes VIP pakker starter 14.Mai klokken 10:00 og varer til 22:00
https://www.ticketmaster.no/event/575533?CL_ORIGIN=ORIGIN9

General Fan Club forsalget starter 14.Mai klokken 12:00 og varer til 22:00
https://www.ticketmaster.no/event/575175?CL_ORIGIN=ORIGIN3

For å kunne benytte deg av Shawn Mendes sine forsalg over, må man må man være medlem og hente ut en kode på https://shawnaccess.com/

Atomic Soul sitt eget forsalg starter den 14. mai klokken 12:00 og varer frem til 22:00 den 14.mai
https://www.ticketmaster.no/event/575175?CL_ORIGIN=ORIGIN4

For spørsmål ta kontakt med pia@atomicsoul.no

Shawn Mendes

Multitalentet Shawn Mendes har de siste årene hatt en eventyrlig suksess. Han startet å poste videoer på Vine, og ble raskt oppdaget av Andrew Gertler som signerte han til Island Records. Like etter slapp han singelen «Life Of The Party» som gjorde han til den yngste artisten til å debutere på topp 25 på Billboard 100, og i 2015 gikk debutalbumet «Handwritten» som inneholder megahiten «Stitches» rett til topps på listene i både USA og Canada. Oppfølgeralbumet «Illuminate» han slapp i 2016 etter var en like stor suksess, og toppet de fleste listene verden over.

Han har med sin musikalske begavelse og låtskrivertalent blitt hyllet verden over, og har kapret oppmerksomheten til både yngre og eldre fans, samt noen av de største personlighetene innen popmusikken. Shawn har blitt kåret til en av de mest innflytelsesrike mennesker under 30 av Forbes Magazine, ved flere anledninger vært på Time Magazine sin liste over de 100 most influential people in the world og han er den yngste artistene til å nå 1 milliard streams.

Det siste året har han jobbet med ny musikk, og i mars slapp han singlene «In My Blood» og «Lost In Japan» fra det kommende selvtitulerte albumet som har fått slippdato 25. mai. Shawn har selv sagt at dette er hans mest personlige album, og at han har hentet inspirasjon fra Justin Timberlake.

Shawn Mendes er godt kjent for sine storslagene show, fantastiske stemme og unike tilknytning til fansen. Det blir definitivt en minnerik opplevelse når en av verdens største stjerner inntar Oslo sin egen storstue 13. mars 2019.

 

Ordinært billettsalg startet tirsdag 15.05 klokken 10:00

http://www.shawnmendesofficial.com/

https://www.facebook.com/ShawnMendesOfficial

 

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter