Silent Disco Club

Booking: William Blix
Telefon: 45 45 19 39

Pressemateriell på Silent Disco Club finner du HER

Etter å ha skapt noen helt elleville klubbkvelder siden de inntok hovedstaden i fjor høst, blant annet en magisk dansebonanza på SALT og utsolgte gigs på både Kulturhuset og Dattera til Hagen har Silent Disco Club vist at de er kommet for å bli.

På «Silent Disco Club» kan man forvente seg en salig blanding av svette 80-talls låter, pop-perler fra det deilige 90-tallet, hip-hop og R&B, nye og gamle bangers, remixer, mash-ups, svisker og andre snurrepiperier.

Det blir garantert magisk dansestemning og skamløs allsang når Silent Disco Club inviterer til fest og noen ganger kan det nesten bli litt for skamløst, men bare nesten.
For når dansegulvet koker og det synges og danses til 3 forskjellige låter samtidig er det uansett ingen som har tid til å skamme seg. Da har man det bare jævlig, jævlig artig!

Silent Disco Club fungerer når som helst på døgnet, enten man er ute i friluft eller inne i et telt. For ikke å snakke om den perfekte avslutningen på kvelden dersom man har lyd-restriksjoner å forholde seg til. Det er et morsomt og engasjerende alternativ til den tradisjonelle DJen.

Now silence, it´s disco time!

Oslo

SALT

23 Mar

Billetter
Førde

Larris scene

26 Apr

Billetter
Volda

DokFilm, Den Norske Dokumentarfilmfestivalen

27 Apr

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter