SOHN

SOHN tilbake til Parkteatret!

SOHN slipper i januar oppfølgeralbumet ”Rennen”, tre år etter at debutalbumet “Tremors” ble sluppet i 2014. I den forbindelse legger han ut på turné, og vi er veldig glade for å kunne annonsere at han tar turen innom Oslo og Parkteatret 21. februar 2017.

SOHN, eller Christopher Taylor som han heter, er født i London, men har holdt til i Wien størsteparten av sitt vokse liv. De to siste årene har han oppholdt seg i LA for å skrive og produsere det nye albumet.

Christopher lærte tidlig å spille piano og gitar og er å kalle et multitalent som skriver og produserer alt selv.
Karrieren tok for alvor fart i 2012 på musikkdelingsnettstedet Soundcloud. Det tok ikke lang tid før det Londonbaserte plateselskapet Aesop signerte det unge talentet, og EP´en ”The Wheel” ble gitt ut kort tid etter. Veien gikk videre til signering med plateselskapet 4AD og utgivelse av singelen “Bloodflows” som nådde nye høyder. Låten ble hyllet av pressen, bloggere og fans overalt og landet førsteplassen på Amazing Radio chart.

På den nye plata beholder Sohn det som kan sies å ha blitt et varemerke, en særegen og gjenkjennelig minimalistisk sound med et enkelt lydbilde og fokus på vokal, melodi og rytmer. Dette kan man tydelig høre i smakebitene «Signal» og «Conrad» som ble gitt ut nå i høst.

Vi gleder oss enormt til et gjensyn med Sohn på Parkteatret! 

Billetter i salg via Ticketmaster fredag 11. november klokken 11.00.

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter