Susanne Sundfør

Booking: Knut Sannes
Tlf: 977 21 363

Pressemateriell på Susanne Sundfør finner du HER

Susanne Sundfør presenterer:
Music For People In Trouble.

«Dette tar scenekunst på konserter til et nytt nivå, vi har aldri sett noe lignende (…). En mektig opplevelse på alle plan».

Slik oppsummerte Dagsavisen sin terningkast 6-anmeldelse av Susanne Sundfør i Oslo Konserthus i september 2017. Og de var ikke alene om å være begeistret, opplevelsen ga unison eufori til både publikum og anmeldere.

Den første runden med konserter, tidligere i år, ble utsolgt på rekordtid, og det er rett og slett slik at flere må få oppleve Music For People In Trouble live. Også denne gangen vil albumet vil bli fremført i sin helhet, med den samme genierklærte sceneproduksjonen. Inspirasjonen til dette albumet er hentet fra en definerende reise Sundfør gjorde til ulike kontinenter, miljøer og politiske virkeligheter – fra Nord Korea til Amazonas, og den visuelle opplevelsen forsterker tematikken. Det hele er bare en fullstendig unik og magisk opplevelse. Aftenposten oppsummerte det veldig bra: –    «En time der Susanne Sundfør tar sitt album Music For People In Trouble til konsertscenen og gjør det til kunst»

Følgende steder får besøk:
Tirsdag 8. mai: Bergen, Grieghallen
Onsdag 9. mai: Bergen, Grieghallen
Torsdag 10. mai: Stavanger, Stavanger Konserthus
Lørdag 12. mai: Oslo, Oslo Konserthus
Søndag 13. mai: Oslo, Oslo Konserthus
Tirsdag 15 mai: Trondheim, Olavshallen
Onsdag 16. mai: Trondheim, Olavshallen
Fredag 18. mai: Bodø, Stormen Konserthus
Lørdag 19. mai: Bodø, Stormen Konserthus

«Om Susanne Sundførs konsert mandag kveld i Oslo ikke skriver seg inn i de allmennes historiebøker, blir den i hvert fall hengende blodig fastklort i mitt eget minne for lang tid, om ikke for alltid – for en større mandagsopplevelse har jeg knapt vært vitne til»  og –    «(…) med et kunstens grep som jeg tror sjelden – eller aldri – vil finne sin like i norsk popmusikkhistorie»  Gaffa.

Foto: James Swindells

Stange

Kønnbandfestivalen

20 Oct

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter