The Brian Jonestown Massacre til Parkteatret

Amerikanske The Brian Jonestown Massacre returnerer endelig tilbake til Norge og Parkteatret 5. oktober!

Bandet med frontfigur Anton Newcomb ble dannet i San Francisco i 1990, og tok navnet The Brian Jonestown Massacre som en hyllest til den legendariske gitaristen Brian Jones fra Rolling Stone.

I 2004 fikk bandet en uventet oppsving med dokumentaren «Dig!» som handlet om det anstrengte forholdet deres til bandet Dandy Warhol, og spesielt forholdet mellom frontfigurene Andy Newcomb og Courtney Taylor-Taylor. Filmen ble umiddelbart en megasuksess og stakk av med «Grand Jury Price» under Sundance filmfestival. Dette resulterte i at musikken deres nådde ut til et helt nytt og mye bredere publikum.

I løpet av sin 28 år lange karriere har de amerikanske psykedeliarockerne opparbeidet seg en svært imponerende katalog bestående av 17 studioalbum, 5 live album og 13 EP-er. Deres andre album «Take It From The Man» fra 1996 inneholdt låten «Straight Up And Down» som senere ble brukt i introen til HBO serien Boardwalk Empire, og i fjor slapp de deres 17 studioalbum «Don’t Get Lost».

Musikken til Brian Jonestown Massacre er sterkt påvirket av de psykedeliske lydene fra 60-tallet, men har også en innflytelse fra sjangrene shoegaze, jangle pop, garasjerock og lo-fi.

De har tidligere besøkt Norge ved flere anledninger, og har gang på gang vist hvorfor de er godt kjent for å sine fantastiske liveshow, og vi forventer intet mindre når de returnerer til Norge for første gang på 4 år.

Velkommen til en utrolig opplevelse og en konsert man ikke vil gå glipp av på Parkteatret 5. oktober!

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter