The War On Drugs

De amerikanske indirockerne fra Philadelphia kommer tilbake til Norge og denne gangen inntar de Oslos egen storstue, Oslo Spektrum den 24 november 2017!

The War On Drugs har imponert det norske publikummet flere ganger før. Opptredenen på Øyafestivalen i 2014 ble sommerens store snakkis og sanket inn flotte anmeldelser over hele linja. Nå returnerer de, og er klare for å løfte taket av Oslo Spektrum!
“Vi er utrolig stolte av å endelig få kunne presentere The War On Drugs i det formatet de hører hjemme i. Konserten i Oslo Spektrum kommer til å gjenspeile magien i musikken dems med en stor og fullverdig produksjon. Forventningene er høye og dette blir uten tvil en av høstens store høydepunkter. De er jo tross alt en av verdens beste rockeband” – Mark Vaughan, arrangør – Atomic Soul

Tidligere i år kunne man kryptere gjennom diverse publiseringer på sosiale medier at de muligens kommer med ny musikk i 2017. Nyheten kom (endelig) i mars, og den 22. april slapp de låten “Thinking of a Place” på en 12”(inch), i forbindelse med “Record Store Day”. Det nye albumet blir sluppet 25. august.

“Thinking of a Place” var det første nye låtmateriale som har blitt sluppet etter storsuksessen de hadde med albumet “Lost In The Dream (2014). Dette albumet var bandets tredje studioalbum og ble mottatt med unison hyllest verden over fra både publikum og presse.

The War On Drugs ble dannet av Adam Granduciel i Philadelphia (2005) og gav ut debut albumet Slave Ambient i 2011. Det var derimot ikke før ‘Slave Ambient’ (2011) kom, at de så økende oppmerksomhet og en voksene karriere begynte å ta form. De to første albumene hadde også Kurt Vile med på laget, men han valgte å gå sin egen vei og har siden fått en svært vellykket solokarriere.

Nå kommer publikumsfavorittene tilbake og dette blir uten tvil høstens store høydepunkt.

Billetter via Ticketmaster.no

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter