Thulsa Doom gir ut sitt fjerde album i høst. Det er grunn til å glede seg.

For mens bandet har vært helt stille har platene fortsatt å sanke kjærlighet fra stadig nye tilhengere.

Thulsa Doom startet som et temmelig sjangerbevisst stonerrockband med hissig vokalist, men utviklet seg snart til et band som spilte flere forskjellige former for tung rock, og noen former for ikke så tung rock. (Plata “…and then take you to a place where jars are kept” ble nominert til Spellemann i Rock, og Alarmprisen i Metal uten at noen syntes det var rart). Mens Thulsa Doom gjorde ingen ting i ti år, var det stadig flere som hørte på platene.

På sine turer til vestland, østland og midt-Norge de siste årene har bandet fått møte stappfulle lokaler med folk som synger seg gjennom hele konserter og vil klemme/kline etterpå, rimelig velfungerende Thulsa-cover-band, fullvoksne menn som gråter, 2 ganger brølende Rockefeller, festivalkjærlighet, bergensere, kø fra Last Train og langt ut på Karl Johan og et helt vanvittig omfangsrikt salg av bandeffekter.

Slike ting gjør inntrykk. Derfor lager Thulsa Doom nye låter. Det var ikke vanskelig å komme i gang, Thulsa Doom klødde i fingra.

Det finnes riff du ikke har hørt før, det finnes ting ingen andre har sunget, og du skal få det på en måte som ingen andre kan gjøre det. Den nye plata har fått navnet: “A Keen Eye for the Obvious” og kommer 22. september.

Papa Doom:
Jeg vet ikke hvordan det fungerer i andre band, men man slutter ikke i Thulsa Doom. Jeg sluttet på skolen, jeg har sagt opp jobber, slått opp med folk, men ikke slutta i bandet. Tenk deg for et trykk jeg bygget opp gjennom ti år uten øving. Nå skal alt ut.

El Doom :
«Har blitt veldig mye fin synging på det nye albumet, Papa, Perignon og jeg er jo the Crosby, Stills & Nash of stonerrock. Har nettopp lest bok om Crosby. Faaan, tror kanskje det er jeg som er
Crosby.»

Angelov Doom:
Jeg gleder meg som en nokså skjeggete fyr til at det endelig kommer en ny plate fra et av mine absolutte favorittband, og at jeg faktisk spiller på plata selv gjør at jeg nesten blir enda mer spent.

Thulsa Doom spiller i Norge denne høsten, og billettene er i salg nå!
27.oktober     Bergen – Garage
28.oktober     Stavanger – Folken
9.november   Lillestrøm – Martins (billetter kommer i salg)
10.november Arendal – Munkehaugen (billetter kommer i salg)
11.november Porsgrunn- RIP Rockeklubben i Porsgrunn
17.november Trondheim – Samfundet 
18.november Oslo – Rockefeller

Voss

Ekstremsportveko

29 Jun

Billetter
Nordfjordeid

Malakoff Rockfestival

20 Jul

Billetter
Flekkefjord

Fjellparkfestivalen

21 Jul

Billetter
Skjerjehamn

UTKANT

27 Jul

Billetter
Beitostølen

Trollrockfestivalen AS

28 Jul

Billetter
Åndalsnes

Raumarock

03 Aug

Billetter
Disenå

Audunbakken

04 Aug

Billetter
Trondheim

Pstereo

17 Aug

Billetter

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter