Todd Terje

Booking: Mark Vaughan
tlf: 936 52 781

Pressemateriell på Todd Terje finner du HER

Terje Olsen kaller seg Todd Terje og kommer fra Mjøndalen. Hans bidrag til musikalsk utvikling internasjonalt er uvurderlig de siste drøye ti åra.

Oslodiscoen/skjeggediscofolket var allerede himmelstormende anerkjent av alle som liker god musikk (Pitchfork, DN, Lydverket i sin tid, Dagsavisen, med flere med flere) – og hver gang folk som Terje rørte på seg, spredte de varme, vindskjeive beatsene deres seg som ild på nettet. Kjærligheten til originalitet og musikk var mer prioritert enn lanseringsplaner og popstjerneambisjoner.

Etter diverse remikser og edits, kom et par liveopptredener, ikke minst sammen med kollega Hans Petter Lindstrøm, på Øya. Så banet hans egen edit av en Bryan Ferry-låt vei inn til pophelt Ferrys eget hjerte – og ryktene om samarbeid begynte å løpe. En liten kommersiell stjerne i boka, da Robbie Williams fikk et hook av ham på hiten «Candy», før Todd Terjes musikalske oppturer kom på løpende bånd. Mange mente Terjes «Inspector Norse» var noe av det største fra Norge på lang tid. “Delorean Dynamite” og “Johnny And Mary”, som også er et samarbeid med Bryan Ferry, har også blitt genierklært av en samlet musikkpresse.

I 2014 sto Terje på scenen og gjennomførte det som kan beskrives som hans karrierehøydepunkt så langt; Avslutningskonserten på Øyafestivalen.

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter