Tom Walker

Britiske Tom Walker har med sin særegne og vakre stemme trollbundet verden, og nå står Norge for tur. 12. november spiller han på Parkteatret.

Det var med låten «Leave a Light On», fra EPen «Blessings», at verden virkelig fikk øynene opp for Tom Walker. Låten gikk rett til topps i over åtte land, solgte til både gull og platinum, og har i dag over 110 millioner avspillinger på verdensbasis.

Han vokste opp med å lytte til artister som Ray Charles, The Police og Bob Marley fra farens platesamling, og lærte seg å spille trommer, piano, gitar og bass på egenhånd. I følge BBC er musikken hans vanskelig å kategorisere, men han sier selv at den er en blanding av Hip-Hop, litt blues, litt pop og et hint av reggae – mye inspirert av hva han hørte på da han vokste opp.

BBCs årlige kåring over hvilke artister som kommer til å definere pop-året, trekker frem Tom Walker som en av artistene man burde følge med på, og det samme gjør MTV og Radio 1 i UK. Med over 500-tusen streams daglig og radiolistinger verden over, er dette definitivt en artist man kommer til å høre mye av fremover.

”Tom Walker har en stemme som klorer seg fast i hjertet ditt” skriver Filter Music, og vi kunne ikke vært mer enig.

Velkommen til en av høstens vakreste og flotteste konserter på Parkteatret 12. november!

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter