Tommy Cash til Parkteatret

TOMM¥ €A$H , vår estiske favorittrapper som hypnotiserer med sine surrealistiske musikkvideoer, kommer tilbake til Norge og gjester Parkteatret fredag 8. februar! 

Tomas Tammemets, bedre kjent som Tommy Cash, inspireres av Adidas, russiske tepper, ridning og Kanye West – denne miksen har ført til noe helt spesielt.

Til tross for at han bare så vidt rakk å oppleve Sovjet før splittelsen i 1991 har den baltiske oppveksten preget ham. Han begynte tidlig å uttrykke seg gjennom både dans og street art, og interessen for hiphop førte ham sakte, men sikkert mot en suksessfull rap-karriere.

Hans første singel «Euros Dollar Yeniz» ble utgitt via en mixtape i 2014, og ble fulgt opp med et samarbeid med den russiske skurkegjengen Little Big. Det var allikevel ikke før utgivelsen av «Winaloto» i 2016 at han bemerket seg for alvor. Musikksteder som Highsnobiety, NME og VICE viste plutselig interesse, samtidig som Cash mottok «Video of the Year» for den hypnotiserende videoen til «Winaloto» på Estonian Music Awards samme året.

Singelen «Pussy Money Weed» fra 2018 førte til ytterligere oppmerksomhet langt utover hjemlandet for Tommy Cash, og han har nå spilt på festivaler som Sonar, Glastonbury, Electric Castle og Slottsfjell.

I dag kom låten og musikkvideon ”X-RAY” og er neste i rekken av ambiøse prosjekter fra Tommy Cash. Låten er tatt fra hans etterlengtede debutalbum ‘¥€$’ som blir utgitt 30. november. Låten er produsert av Danny L Harle fra myteomspunnende PC Music og drar Tommy langt inn i 90-tallets rave og trance. Akkompagnert med låten kommer musikkvideoen, regissert av Tommy og Anna-Lisa Himma, som introduserer deg til en helt ny verden.

Den estiske rapperen knuser alle fordommer og grenser når det gjelder seksualitet og sjangre – vi gleder oss til han inntar Parkteatret 8. februar! 

Billetter i salg via Ticketmaster.no fredag 23. november klokken 10:00

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter