Truls

Booking: Knut Sannes
Tlf: 977 21 363

Pressemateriell på Truls finner du HER

Hvordan Truls har havnet der han er i 2015 er et resultat av en rekke finurlige og uforutsigbare hendelser. Og det er en vakker historie, en der en lekker kombinasjon av hardt arbeid og talent betaler seg. Via en årrekke som en av Norges mest fremtredende indieartister i Lukestar og Truls & The Trees, til å bli pop-prinsen Norge kanskje ikke helt så komme. Hans karakteristiske stemme har vist seg å være særdeles tilpasningsdyktig hva gjelder sjangre og uttrykk, og har gitt oss en haug store norske musikkopplevelser, og tatt hjem en Spellemannspris.

Da Truls solodebuterte i 2013, etter at Lukestar hadde takket for seg, begynte ryktene å svirre om det som var på vei. Indierock skulle byttes ut med R&B og et mer urbant uttrykk. De store melodiene møter beats, soulen møter nordisk elektropop og det hele dynkes i sofistikert R&B. Buzzen var et faktum, og så snart første singel, «Out Of Yourself», ble sluppet, så var Truls allemannseie. Låten ble en av årets største norske hits, noe som kjapt smittet over til de andre skandinaviske landene, og Truls var plutselig en av landets mest ettertraktede artister. «The Next» fulgte opp suksessen med glans, og var enda en medvirkende årsak til at debutalbumet som soloartist gikk rett inn på topp ti på VG-lista.

Etter at hans solodebut hadde gått sin seiersgang, dro Truls rett i studio med en kombinasjon av et enormt forventningspress og en kreativ high. Det første resultatet av dette ble singelen «Circles», en låt som med Truls’ umiskjennelige vokal har fått et enda større lydbilde å leke seg i. Inn med strykere og kor, og en hook som skriker etter å bli spilt høyt og ofte. Den nye singelen bekrefter det mange håpet og trodde – at Truls skal være et navn å regne med i lang tid fremover.

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter