TWENTY ONE PILOTS TIL TELENOR ARENA

Hitfenomenet Twenty One Pilots kommer tilbake til Oslo den 9. februar, og denne gangen oppgraderer den amerikanske duoen til Telenor Arena med helt nytt album i baggen!

Suksessen til Twenty One Pilots kan enklest forklares med deres gjennomgående oppgradering her til lands: Fra en beskjeden opptreden på Slottsfjell til John Dee, deretter rett til utsolgt Oslo Spektrum, og nå til Oslos største konsertarena. Og alt dette bare på noen få år.

”Etterspørselen har vært stor etter deres forrige besøk på utsolgte Oslo Spektrum. Det er derfor helt på sin plass at Twenty One Pilots inntar Telenor Arena denne gangen.– Mark Vaughan, arrangør Atomic Soul.

Vi ble for alvor kjent med duoen her til lands gjennom låta «Stressed Out», mens de påfølgende superhitlåtene «Heathens», «Car Radio», «Top Rock Song» og «Ride»  sementerte at guttene var kommet for å bli.

Siden deres første gig i Norge i 2015 har de vunnet en rekke priser (inkludert en Grammy), solgt ut turnéer verden over og fått svimlende høye strømmetall i alle kanaler. På Spotify alene har de over 13 millioner (!) avlytninger på deres topp 10 låter.

Det er nå tre år siden deres forrige album «Blurryface» kom ut, og endelig er  et nytt album på vei. «Trench» har slippdato den 5. oktober og duoen allerede har sluppet to nye låter; «Jumpsuit» og «Nico and the Niners».

Det er et storslaget show som følger Twenty One Pilots til Telenor Arena. Dette blir uten tvil en av vinterens helt store opplevelser!

Billetter i salg via Ticketmaster fredag 20. juli klokken 10:00

For mer informasjon, pressebilder, intervjuhenvendelser eller presseakkreditering, kontakt pia@atomicsoul.no

www.twentyonepilots.com
www.facebook.com/twentyonepilots

 

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter