Veronica Maggio

Booking: Knut Sannes
Tlf: 977 21 363

Pressemateriell på Veronica Maggio finner du HER

Den supersjarmerende og talentfulle sangfuglen blir hyllet av både presse og fans for sine live-opptredener. I løpet av februar 2017 tar hun turen til 9 norske byer, og det hele startet på Sentrum Scene den 4. februar med stor suksess!

Veronica Maggio fikk sitt gjennombrudd med albumet “Och Vinnaren är.. “ i 2008. Hitlåten “Måndagsbarn” fra albumet toppet VG-lista samme året, og siden den gang har superhits som “Jag kommer”, “Snälla bli min” og “Hela huset” kommet som perler på en snor.

Tidligere i år slapp hun sitt femte studioalbum “Den förste är alltid gratis” der tittelsporet ble nok en radiogjenganger på norske kanaler. Veronica har siden den gang turnert Skandinavia og USA, og årets høydepunkt kom utvilsomt i august 2016 da hun og 20.000 fans fylte Stockholms Stadion. Både albumet og konserten ble hyllet i media og fikk fantastiske kritikker fra alle hold. Kanskje ikke så rart at hun ble kåret som “Årets Live Act” av (svensk) P3 i 2015.

Hennes personlige tekster og popmelodier av skyhøy kvalitet har gjort henne til en av Sveriges mest prisbelønte stjerner med fem Grammis, to P3 gull, tre Rockbjørner og tre Gaffa-priser.

Flekkefjord

Fjellparkfestivalen

19 Jul

Skjærhalden

Hvaler Gjestgiveri

20 Jul

Bodø

Parkenfestivalen

16 Aug

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter