Wolf Alice

Den britiske kvartetten Wolf Alice er klar for Norge og John Dee 21. januar 2018.

Bandet som tidligere har besøkt Norge ved flere anledninger til strålende kritikker slipper i høst oppfølgeralbumet «Visions of a Life» og drar med det ut på turné hvor et av stoppestedene er Norge og John Dee.

Wolf Alice ble dannet i 2010 som en akustisk duo av Ellie Rowsell og Joff Oddie, men raskt etter valgte de å implementere elektroniske instrumenter og hentet inn Sadie Cleary på bass og George Bartlett på trommer.

Bandet slapp EP-ene «Blush» og «Creature Songs» i 2013 og 2014 før de fulgte opp med debutalbumet «My Love Is Cool» i 2015 til strålende kritikker. Gaffa og Aftenposten trillet en firer på terningen hvor sistnevnte skrev ’Det er vanskelig å være innovativ i indiesjangeren, men de britiske debutantene Wolf Alice mestrer å bane nye veier’.

Wolf Alice har hatt en strålende karriere hittil. De har varmet opp for blant annet The 1975 og Alt-J, mottatt nominasjoner for en Brit Awards, en Grammy og vunnet flere priser inkludert ’Best New Artist/Band’ fra iTunes og under NME Awards tok de hjem prisene ’Best Live Band’ og ’Best Track’.

Med et helt nytt album i bagasjen ser vi frem til en energisk konsert med Wolf Alice på John Dee 21. januar 2018.

Billetter i salg via Ticketmaster Norge onsdag 13.09!

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter