aboveandbeyond

Above & Beyond

Above & Beyond kommer endelig tilbake til Norge!

Etter en fantastisk konsert på Sentrum Scene i 2007 har både gamle og nye fans gledet seg til å kunne oppleve de på scenen igjen. De har gitt ut to sterke album siden sist, og konsertene deres snakkes om over hele verden. De fokuserer sterkt på at publikum skal føle seg en del av opplevelsen og de har ofte både dratt folk opp på scenen for å spille og se hvordan de jobber. Samholdet mellom bandet og fansen har gjort at de har oppnådd en tilknytning som er sjelden å se, spesielt innen elektronisk musikk i dag.

Above & Beyond har alltid en fantastisk god kontakt med sine fans, og det er med stor glede vi nå kan bringe de sammen igjen her i Norge, sier Peer Osmundsvaag i Atomic AS.

Sammen driver de plateselskapet Anjunabeats, og står på mange måter i sentrum av mange av dagens største tranceartister. Med sine underselskaper har de også de siste årene dekket over flere andre sjangere, og som så mange andre merker man en gradvis sammensmeltning av sjangerne.

Deres radioshow er enormt populære over hele verden, og da de i år avsluttet sitt faste «Trance Around The World» etter 9 år, hadde de nådd 30 millioner lyttere i 35 land over hele verden. Ut av asken startet de sitt nye radioshow «Group Therapy», som er samme navn som deres nyeste album som kom tidligere i år. De er også eneste dj’er som har vunnet Essential Mix of The Year på BBC radio 2 ganger, både i 2004 og i 2011.

I årest DJ Magazine kåring over topp 100 DJ’s i verden kom de på en utrolig 8. plass, noe som sier litt om hvor sterkt de står i dagens klubbverden. Når Mixmag også mente Group Therapy godt mulig var årets beste album, så lover det godt for konserten 28. februar.

De har de siste årene virkelig tatt et stort steg opp i både produksjonene sine og i liveshowene, og det er spennende å se hvordan de jobber mot sine mange fans, så vi gleder oss til å ha de tilbake i Norge, sier arangør Peer Osmundsvaag i Atomic AS.

Facebook Event | YouTube Kanal | Hjemmeside

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter