bocelli

Andrea Bocelli

Andrea Bocelli er et ikon og en gallionsfigur innenfor opera samtidig som han har opparbeidet seg et stort kommersielt publikum. Med Bocelli, gjesteartister, kor og symfoniorkester i slike nydelige omgivelser er man sikret en av sommerens vakreste opplevelser.

Andrea Bocelli har gjestet Norge ved flere anledninger og opparbeidet seg et trofast publikum her. Som en av samtidens mest berømte tenorer har han sunget i operaforestillinger og utgitt operaplater, men han er først og fremst kjent for å blande det klassiske med elementer fra pop- og musikalsjangeren.

Et av hans med kjente numre er “Con te partirò” (1995), og regnes av mange som hans signatursang. Den engelske versjonen av sangen (Time to Say Goodbye) ble spilt inn i 1996 som en duett med Sarah Brightman, og oppnådde enda større internasjonal suksess. Den kjente, blinde operasangeren har solgt over 70 millioner album på verdensbasis. Bocelli spilte nylig inn “Andrea Bocelli Live in Central Park” i New York. Denne cd/dvd vil bli gitt ut den 15. november.

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter