A.I.H.G.C

Navnet fikk de av ingen ringere enn Pave Johannes Paul II under en privat audiens i Vatikanet. U2 hyller dem i sangen ”Angel Of Harlem”. De har gjort to fantastiske juleturnéer i Norge som begge solgte ut. Nå er Angels in Harlem Gospel Choir tilbake for en ny juleturné.

Angels in Harlem Gospel Choir er turnéutgaven av Harlem Gospel Choir og består av de beste sangerne deres. Koret ble dannet av Allen Bailey i 1986 og har siden det gjort alt det andre gospelkor bare kan drømme om. De har sunget for blant andre Nelson Mandela foran en fullsatt Yankee Stadium, og for Pave Johannes Paul II i Central Park. Paul McCartney, U2, Sir Elton John, Cindy Lauper og Gorillaz har alle hatt gleden av å få opptre med det legendariske koret.

Angels in Harlem begynner for flere og flere å bli en like naturlig del av julen som sølvguttene. Det er kanskje verdens beste gospelkor, og de leverer ekte julestemning fra Harlem, sier arrangør Peer Osmundsvaag i Atomic Soul.

Årets turné har fått navnet ”Concerts Of Hope”, og det er nettopp dét det dreier seg om for Allen Bailey, å spre håp. I 2005 turnerte Angels In Harlem Louisiana og Mississippi til støtte for flomofrene etter orkanen Katrinas herjinger, og i 2008 turnerte de, som første gospelkor noensinne i Libanon. Denne turen omtaler de selv som ”en fantastisk, åndelig demonstrasjon av Martin Luther Kings mål om å bringe nasjoner og folk sammen”.

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter