Araabmuzik

Support: Slick Shoota

De fleste som kjenner til Araabmuzik kom først over videoer av han på YouTube og ble fasinert over hans utrolige talent, der han med enorm presisjon og fart skaper musikken ene og alene med en MPC sampler. Amatør-filmede liveklipp har blitt sett flere millioner ganger, og det er ingen som kan måle seg med hans teknikk. Selv om han har fått mye oppmerksomhet som liveartist er det først og fremst som produsent han ser seg selv, og han har allerede rukket og jobbet med storheter som 50 Cent, Eminem, A$AP Rocky, Dipset, Young Jeezy, Ludacris, Azelia Banks, Skrillex og Øya aktuelle Danny Brown.

Det er sjelden man ser så dedikerte musikere i dag, men han brenner for dette og har gjennom mange års iherdig trening kommet opp på et nivå han er så å si alene om. Det er imponerende i seg selv, men det har det også blitt enormt bra musikk av, så vi gleder oss veldig til å få han til Norge.

Med sin trofaste New Era fitted cap og en robust og velbrukt MPC under armen, kommer han endelig til Norge og til Blå den 6. november. Det blir obligatorisk oppmøte denne kvelden, og du vil nok finne både nye og gamle musikkprodusenter stående å måpe blant publikum. Dette er en kveld du ikke vil gå glipp av!

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter