beachboys

Beach Boys

Strandguttene fra California startet sin eventyrlige karriere for over femti år siden. På begynnelsen av sekstitallet toppet Beach Boys hitlistene med sin lette og fengende ”surfepop”. På klassikeren ”Pet Sounds”(1966) hadde den fengende popen utviklet seg til en spennende og ny, men gjenkjennelig sound. Dette kritikerelskede albumet har gjentatte ganger blitt kåret til tidenes beste popalbum og står fremdeles i dag som en bauta i pophistorien.

Frontfigur Brian Wilson er hyllet som komponist og låtskriver, og hans særegne musikkunivers begeistrer fremdeles musikkpressen. Høsten 2011 var Beach Boys aktuelle med utgivelsen ”Smile”, et albumprosjekt som ble påbegynt for over 40 år siden. Albumet har høstet strålende kritikker fra pressen verden over, med blant annet terningkast seks fra Dagbladet her i Norge.

Beach Boys begeistrer stadig nye generasjoner, og er et levende bevis på at god musikk ikke går ut på dato. Det er mye å glede seg til når et av pophistoriens største og mest anerkjente navn inntar Oslo Spektrum 31. juli 2012.

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter