Bryan Adams

Grammy-vinneren Bryan Adams besøker Folketeateret i Oslo til en intim og akustisk konsert den 4. mars. Han spiller selv gitar og sammen med en pianist spiller de seg gjennom hans største hits som en del av hans «The Bare Bones Tour». Han turnerer med dette oppsettet kun til noen utvalgte konserter, så dette er en spesiell opplevelse man absolutt burde få med seg.
«Det å se Bryan Adams spille akustisk i Folketeateret vil gi en nærhet og stemning som man sjeldent får muligheten til å oppleve med en så stor artist, så dette blir en kveld for historiebøkene», sier arrangør Peer Osmundsvaag.
Med store hits som «Summer of 69», «(Everything I Do), I Do It For You», «Run To You», og mange flere har han tilsammen solgt over 100 millioner album og singler. I 2010 gav han ut albumet «Bare Bones», hvor han akustisk spiller seg gjennom høydepunktene av hans karriere og det er dette vi nå har muligheten til å oppleve også her i Norge.
«Når artister som vanligvis spiller store arenaer gjør sånne konserter, er det ut av ren spilleglede og ønsket om nærkontakt med publikum. Det blir stemning til å ta å føle på der inne den kvelden, det er jeg sikker på,» sier Peer Osmundsvaag i Atomic As.

 

Hjemmeside| Event på Facebook

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter