Calvin Harris

Calvin Harris er endelig klar for Oslo! Etter suksessen med albumet ”Ready for the Weekend”, som klatret helt til topps på dance-charts verden over,  skal mannen bak hitene  ”I´m Not Alone” og ”Dance Wiv Me” sette fyr på Jaeger søndag 30. oktober!

Calvin Harris har hatt noen fantastiske år med to nr 1 hits, seks Top 10-singler,  500.000 solgte album og ikke minst over 1,5 millioner solgte låter. Nå er han også aktuell med ”Bounce” feat. Kelis, som ble sluppet i juni.  Den har allerede nådd over 11 millioner treff på Youtube og har høy rotasjon på norske radiostasjoner. Det er også knyttet store forventninger til oppfølgeren ”Feel So Close”, som ble sluppet 21. August.

I tillegg til egen musikk har han produsert for artister som Kylie Minogue,  The Mitchell Brothers og Sophie Ellis Baxter.  Etter suksessen med ”Ready for the Weekend” ble han også en ettertraktet remixer, og alt fra Jamiroquai, All Saints og Groove Armada til CSS har fått en skikkelig Harris-treatment, som ofte har overgått originallåtene selv.

Siden forrige albumslipp har Calvin Harris turnert verden over og solgt mer enn 60.000 billetter til sine show – både som DJ og med fullt live-band. Forvent en stappfull kjeller på Jaeger denne kvelden med høy ”hands in the air”-stemning og et DJ-sett stappfullt av hits!

Billetter er tilgjengelig på Posten, Narvesen, 7-Elevel og Billettservice.no.

Hjemmeside | Myspace | Facebook | Twitter

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter