chaka-web

Chaka Khan

Den fantastiske stemmen Chaka Khan bærer med seg takler de fleste sjangere, og hun har vært innom flere, men det er som soul og R&B som ligger hennes hjerte nærmest. Med udødelige klassikeres som «I’m Every Woman», «Ain’t Nobody» og «I Feel For You» som Prince skrev til henne, har hun stått bak noen av sjangerens høydepunkter i de snart 40 årene hun har vært aktiv som sanger.

«Hun er uten tvil en av de største i sin sjanger og det er virkelig en drøm som har gått i oppfyllelse å få henne til Norge», sier arrangør Peer Osmundsvaag.

Hun startet som vokalist i funk og soul bandet Rufus, og de fikk sitt store gjennombrudd med Stevie Wonders «Tell Me Something Good».  Dermed hadde verden for alvor fått øynene opp for hennes store stemme, og når hun i 1978 slapp sitt debutalbum som soloartist, med singelen «I’m every woman» ble det raskt hennes første platinaalbum.

Hun har alltid vært et utrolig levende menneske både på scenen og i musikken ellers, noe som har ført til utallige samarbeider med andre store artister. I tillegg til tidligere nevnte Prince og Stevie Wonder har hun jobbet med Quincy Jones, Ray Charles, Miles Davies, Mary J. Blige, Guru og mange andre. Prince har ved flere anledninger sagt hvordan han mener stemmen hennes er noe helt spesielt, og en drøm og et fantastisk instrument å jobbe med. Gjennom sin mangfoldige karriere har hun vært nominert til 22 Grammy og vunnet hele 10 av dem.

Når hun nå kommer til Folketeateret har hun med seg et forrykende godt band, og hennes alltid sjarmerende og gode humør smitter over på alle i salen på et blunk. En mer engasjerende dame skal man lete lenge etter, og det blir et fyrverkeri av et show, med alt fra ektefølte ballader til dansing i stolene.

«Det blir et fantastisk show, og en helt spesiell stemning inne på Folketeateret denne kvelden. Hun har en utrolig scenepersonlighet, og en utstråling som fyller hele rommet!», sier arrangør Peer Osmundsvaag om kvelden vi har i vente.

Billetter i salg fra torsdag 9. august!

Forsalg tilgjengelig gjennom vår Facebook side og denne linken til Billettservice

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter