cbrown

Chris Brown

I 2006 ga Chris Brown et løfte til sine norske fans via VGTV: – I will definitely come to Norway next time I´m in Europe.

Han har ikke turnert i Europa siden da, og nå holder den kontroversielle superstjernen sitt løfte. Lørdag 17. november 2012 kommer nemlig Chris Brown til Oslo Spektrum for å holde sin første konsert i Norge noensinne

– Chris Brown er en av nåtidens hotteste popartister og en garantert dansegulvvinner. Team Breezy som fansen hans kaller seg har ventet lenge nå og endelig kommer helten deres til Norge, sier arrangør Peer Osmundsvaag hos Atomic og lover at artisten og ikke minst danseren Chris Brown kommer til å by på et sceneshow av de sjeldne.

Med seg på turneen har Brown den norske danseren Mona Berntsen. I 2008 vant 22-åringen den skandinaviske finalen av «Dansefeber». Den norske jenta har de siste årene hatt base i Los Angeles i USA, for å satse fullt på dansingen. Og i fjor fikk hun lønn for strevet da hun kom gjennom nåløyet og ble en av Chris Browns faste dansere.

Offisiell Nettside | Offisiell YouTube | Event på Facebook

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter