Chuck Berry

Sjeldent kan man bruke uttrykket levende legende med så stor tyngde som når man snakker om Chuck Berry. Han debuterte helt tilbake i 1955, med «Maybelline» som den dag i dag fortsatt står som en av hans største hits og en klassiker innen rock n’ roll. Av alle de tidlige banebryterne innen rocken er Chuck Berry uten tvil den viktigste. Ikke bare som sanger og gitarist, men som låtskriver, innovatør og stilskaper. Album og singler kom som perler på en snor, med blant annet hits som «Roll Over Beethoven», «Sweet Little Sixteen» og «Johnny B. Goode».

En annen viktig side av Chuck Berry var hans fantastiske humør, personlighet og sceneshow. Dette sammen med at han klart å blande blues, country og rockabilly med morsomme tekster og fengende refreng, gjorde at han klarte å treffe både svart og hvit ungdom. Hans etterhvert så ikoniske og særegne «duckwalk» ble raskt hans merkevare, noe Angus Young i AC/DC har tatt etter han.

Det er både imponerende og inspirerende å se en mann som fortsatt elsker musikken og det å stå på scenen i hans alder, og kjemien mellom han og publikum er helt spesiell. Han er uten sidestykke i musikkhistorien.

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter