Cliff Richard

Helt siden 50- tallet og gjennombruddslåta ”Move It” har Cliff Richard vært en av Storbritannias mest populære sangere.. Han ble på mange måter Englands svar på Elvis, da han med hitten ”Livin’ Doll” i 1959 fant stilen som skulle gjøre ham til 60-tallets største stjerne i Storbritannia. I likhet med Elvis ble Cliff kastet rett inn i filmens verden da platene begynte å selge stort, og blant de største suksessene var filmer som ”The Young Ones” og ”Summer Holiday. Cliff står i dag som den eneste artisten som har toppet hitlistene fem tiår på rad i Storbritannia.

Cliff Richard er en helt unik artist og entertainer. Han har vært innom flere musikkstiler gjennom årene, både med The Shadows og som soloartist, men et gjennomgående tema er hans utrolige showmanship og hans kontakt med publikum.

Cliff Richard har en sjelden evne til å skape et fantastisk bånd til publikum fra de største scener. Bli med på kveld fullstappet med det beste fra rock-, country- og pop- historien med Cliff Richard. Det blir en hitparade av de sjeldne, og en uforglemmelig opplevelse.

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter