Cut Copy

To år etter at Cut Copy slapp det kritikerroste In Ghost Colours er bandet endelig tilbake med nytt album!

Cut Copy har blitt en crossover-favoritt siden debutskiva deres kom for snart ti år siden. Deres gitardrevne, new wave-inspirerte lydbilde har truffet indie-kids over hele verden, samtidig som tunge synthlinjer og electro-popreferansene har gjort bandet til en klubbfavoritt. På den kommende plata Zonoscope, som slippes i februar 2011, skal denne balansen perfeksjoneres.

In Ghost Colours ga den australske trioen oppmerksomhet verden over. Når de nå returerer med nytt album er det deres mest abisiøse prosjekt hittil, og frontfigur Dan Whitford kan fortelle at lydbildet har blitt mer repetitivt, hypnotisk og rytmisk. Bandet har tatt et stort steg videre og produsert plata på egenhånd etter å ha fått hjelp av Philippe Zdar fra Cassius og Tim Goldsworthy fra DFA på deres tidligere utgivelser. Det gjør at det knyttes ekstra store forventninger til den kommende skiva.

– Sist gang Cut Copy gjestet Oslo spilte bandet for et fullsatt Rockefeller. Det er med stor glede vi igjen kan invitere til en konsert der du får en fantastisk sammensmeltning av melankolsk pop og ekstatisk dansemusikk, sier arrangør Peer Osmundsvaag.

Cut Copy er frontfigur Dan Whitfords hjertebarn. Det startet som et soloprosjekt i 2001 der Whitford skulle få utløp for sin forkjærlighet for sampling og instrumental hip-hop. Det tok imidlertid ikke lang tid før han rekrutterte vennene Tim Hoey og Mitchell Scott. Årene etter har de brukt på å finne fram til det velkjente Cut Copy-soundet, som vi endelig får høre i Oslo igjen.

Cut Copy har allerede takket nei til å spille med Nine Inch Nails og Coldplay. Da de også avslo å gjøre support på Lady Gagas verdensturné forsto vi at bandet virkelig legger prestisje i den kommende turneen, forteller Osmundsvaag.

Cut Copy står på scenen på Rockefeller 8.mars 2011.

Billetter fås kjøpt på Billettservice.

Hjemmeside | Myspace | Facebook | Twitter

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter