guetta

David Guetta

15.juni står verdens største dj David Guetta på scenen i Valhall Arena.

David Guetta har gjort dj’ene til popstjerner på lik linje med andre band og artister. Med over 3 millioner solgte CD’er og over 15 millioner singler er Guetta er en av de største artistene og produsentene i verden.

Interessen rundt han eksploderte med hitsingelen «Love is gone» med Chris Willis i 2007, fra Guettas album «Pop life». Guetta var den første dj’en som kun i kraft av seg selv fyllte en av de største norske arenaene, nemlig Oslo Spektrum. Ved siden av å være dj er han som produsent kjent for sitt samarbeid med superstjerner som som Rihanna, Akon, Chris Willis, Kelly Roland, Lil’ Wayne, Madonna, Estalla, Flo Rida, Fergie og mange andre.

– David Guetta regjerer hitlistene og er et trekkplaster folk reiser langt for å se. Interessen for housesjangeren har eksplodert de siste årene og Guetta skal ha mye av æren for det. Ingen lager fest som David Guetta og taket løftet seg da han besøkte Oslo Spektrum i 2010. Dette blir festen alle må få med seg uansett hva slags musikalske favoritter de har, sier arrangøren.

I fjor høst slapp franskmannen albumet «Nothing but the beat» som gikk til topps på Itunes i land som som Storbritannia, Frankrike, Australia, Tyskland, Nederland og Belgia. Albumet inneholder låter som «Sweat» med Snoop Dogg, «Where Them Girls At» med Flo Rida & Nicki Minaj og «Little Bad Girl» med Taio Cruz & Ludacris.

Guetta turneerer for øyeblikket med sitt siste album og skal innom blant annet Washington, New Delhi og Sydney før han kommer til Oslo.

Guetta har vunnet en rekke priser blant annet som beste internasjonale dj og verdens mestselgende dj.I 2010 kåret World Music Awards ham til beste dj, og på NRJ Music Awards ble albumet «One Love» kåret til årets internasjonale album.

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter