Digitalism

I 2004 ble duoen formet i Hamburg. Selv valgte de å beskrive musikken sin som dansepunk – en sjanger ukjent for omverdenen. Det skulle ikke ta lang tid før Kitsuné signerte dem og verden fikk høre. Med musikk inspirert av Daft Punk og filmepos lagde de en uimotståelig miks. Det var særlig låta Zdarlight som gikk sin rundgang og hadde høy rotasjon hos flere velkjente – alt fra Prins Thomas til Axwell.  Ryktet gikk som ild i tørt gress og to år etter debuten hadde de remixet the White Stripes, The Cure, Cut Copy, Klaxons og Daft Punk.

Da debutalbumet ”Idealism” kom ut i 2007, var det mange som mente de var bedre enn Justice. Digitalism var tydelig ikke fornøyde med å stå i skyggen av sine franske kolleger og fulgte tidligere i år opp med i den strålende plata “I Love You Dude”.

I tillegg til å ha en lengre liste av egne remixer, har flere internasjonale artister gått løs på Digitalism sine låter. Blant de som har remixet Digitalism finner vi A-Trak, Soulwax og Boys Noize. Digitalism har en travel sommer med stopp på blant annet Werchter og Wireless Festival, og gjorde også en fantastisk jobb på årets Oslo Live!

Fikk du dem ikke med deg på Oslo Live er det bare å gå til innkjøp av nye dansesko, for 23. oktober får du sjansen på nytt på Rockefeller!

Billetter til tilgjengelig på Billettservice.no

Hjemmeside | Myspace | Facebook | Twitter

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter