Dropkick Murphys

Med en intens blanding av tradisjonell irsk folk-rock og punk har Dropkick Murphys blitt et internasjonalt fenomen, og har en stadig voksende fanbase over hele verden. De har sjarmert publikum med sin energiske musikk og sine alltid like bra konserter. På scenen er Boston-bandet et fyrverkeri, og har flere ganger trollbundet det norske publikummet med utsolgte konserter både på Sentrum Scene og på Oslo Spektrum.

Nå er det klart for konsert i Norge igjen, og de skal sparke i gang det nye året på Sentrum Scene den 23. januar. De varmer opp selv den kaldeste januarkveld med sitt hyperaktive show, og gode stemning.

De er helt fantastiske live, og skaper en helt spesiell stemning både på scenen og blant publikum som det er vanskelig å sammenligne med noe annet, sier arrangør Peer Osmundsvaag i Atomic Soul.

De blir bare bedre og bedre for hver gang de kommer å spiller her, og det er godt gjort med tanke på hvor høy standard de allerede leverer, sier Peer Osmundsvaag i Atomic Soul.

Med seg denne gangen har de engelske Frank Turner og hand trofaste The Sleeping Souls. Tidligere vokalist i post-hardcore bandet Million Dead, men tok en roligere retning som soloartist og har siden gitt ut 4 sterke album, med et nytt på trappene på nyåret. Med akustisk tilnærming er det er strålende start å kvelden, og et supportband man burde få med seg!

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter