Duran Duran

For finnes det egentlig et viktigere popband enn Duran Duran? Favorittbandet til Prinsesse Diana har levert pop-perler på en snor i over tre tiår, og har solgt oppimot 100 millioner album! De har til sammen hatt flere titalls singler inne på Billboard og UK Charts, og vunnet det som er av priser – blant annet fem prestisjetunge LifetimeAchievement Awards.

Duran Durans innflytelse i popverdenen har altså vært enorm, og både Moby, Justin Timberlake, Dido og Korn (!) er alle store beundrere. Jennifer Aniston påstår hun er dem evig takknemlig, Axl Rose mener deres hit ”Ordinary World” er den beste låta som noensinne er skrevet og Andy Warhol utbasunerte at han masturberte etter musikkvideoene deres…
Kanskje ikke så rart, for Duran Duran smeltet popmusikk sammen med kunst, mote og teknologi, og forvandlet på egenhånd musikkvideoer fra å være en gimmick til å bli en av musikkbransjens mest verdsatte virkemidler. Med eksotiske steder, vakre jenter og imponerende spesialeffekter, tok Duran Duran det visuelle uttrykket til et annet nivå, og definerte på mange måter det som har blitt MTV-generasjonen. Resultatet er at de middelaldrende britene har musikkbransjens mest dedikerte fans som fremdeles følger dem overalt.

27. august kommer altså legendene til Norge og Festningen 2011, for første gang siden de spilte på Nobels fredspriskonsert i 2005.

Hjemmeside | Myspace | Facebook

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter