Ellie Goulding

Support: Chlöe Howl

Ellie Goulding fylte Sentrum Scene til randen tidligere i år, etter å ha måtte flytte fra et allerede utsolgt Rockefeller. Det betyr at hun endelig er klar for å ta steget opp til Oslo Spektrum, og den 1. februar neste år er datoen det skjer.

I oktober 2012 kom det nye albumet Halcyon, som beskriver en reise ut av hjertesorg og mot håp. Albumet fikk strålende tilbakemeldinger og skuffet ikke etter et fantastisk førstealbum. Den fantastiske singelen «Anything could happen» var første singel ut fra albumet og har blitt en av hennes største hits ved siden av blant annet nydelige «Lights» fra debutalbumet hennes.

Hun gjorde en helt utrolig konsert sist hun var her, og har allerede under Nobels Fredspriskonserten bevist at hun er klar for den store scenen, så det er på tide hun får rom til å utfolde seg skikkelig på i Oslo Spektrum.

Ellie Goulding vokste opp i Herefordshire og begynte allerede tidlig å spille musikk. I studietiden fant hun sitt kall her i livet i samarbeid med produsenten Starsmith og bestemte seg for å følge drømmen om å drive med musikk. Da hun flyttet til London ble hun signert av Polydor Records som gav ut hennes første album «Lights» som gikk rett inn på listene i store deler av verden. Responsen lot ikke vente på seg og kritikerne gav den unge popartisten kallenavn som Golden star og Stjerneskudd.

Samarbeidet med produsent Starsmith har fortsatt på andrealbumet, men hun har også samarbeidet med produsenter som blant annet Calvin Harris, Madeon og Skrillex som har først til spennende og nye måter for henne å bruke stemmen på. Den mer aggressive stemmebruken på andrealbumet fikk mye skryt av kritikerne viser hvor mye hun har utviklet seg de siste årene. Hun har også blitt kjent for å gjøre coverlåter på sin egen måte, og har gjort noen nydelige versjoner av kjente sanger med artister som The Weeknd, Alt-J og Active Child, med flere som er med på deluxe versjonen av hennes siste album som har fått navnet Halycon Days og kom ut nå nylig.

Facebook Event | YouTube Kanal | Hjemmeside

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter