Fat Freddy´s Drop

Fat Freddy´s Drop er klare for Norge for første gang! 3. juli kommer den new zealandske jam-gruppa til Rockefeller for å levere sitt forrykende live show fylt av funk, soul, reggae og dub. Etter at debutalbumet ”Based On A True Story” ble sluppet i 2005 har bandet gjestet de største festivalene i Europa og skulle også ha spilt på Øya i 2008. Den konserten ble dessverre avlyst. Noen av oss var likevel så heldige å fikk se den smått legendariske konserten deres på Roskilde, og det er med stor glede vi endelig får gitt norske fans muligheten til å slukke tørsten til sløye  dub- og reggaeinfiserte kiwi-toner.

”Vi jobbet lenge for å få Fat Freddy´s Drop til Oslo Live i år. Når de ikke hadde mulighet til å komme til Kontraskjæret i slutten av juni ville vi ikke la sjansen gå fra oss av den grunn”, sier Gaute Haaversen-Westhassel, festivalsjef hos Oslo Live, og legger til at ”det er jo ikke så dumt – da rekker vi jo kanskje å ta en pils og høre et par låter selv også!”

Det som startet som et sideprosjekt for en gjeng musikere fra Wellington New Zealand har vokst seg frem til å bli et globalt fenomen. Det er nesten umulig å plassere bandet innenfor en kontemporær sjanger og de har en unik crossover-appell, som både DJs og klubbgjengere i tillegg til funk- og reggae-fans elsker. Den britiske stjerne-DJen Gilles Peterson er stor fan og var med på å løfte bandet frem etter at debutalbumet kom. I 2010 fulgte de opp med ”Dr. Boondigga & The Big BW”, som igjen satte fyr på dansegulv verden over, solgte til platinum  på fire dager og ble belønnet med flere prestisjefylte priser. Det albumet breaket også bandet i USA, og i år står de bl.a. på en av de største scenene på velkjente Coachella i California etter å ha ha solgt ut velkjente Roxy Theatre i LA tre ganger på debutturneen!

”En konsert med Fat Freddy´s Drop er først og fremst et party der det er umulig å stå stille. Ingen konserter er like og live-showene deres har vært med på å øke fanbasen deres betraktelig.”, sier Gaute, som er utrolig glad for at han endelig får presentert bandet  i sitt rette element for fans og kommende tilhengere. ”Det blir noe helt annet enn en plate du har hørt hundre ganger før!”

Oslo Live finner sted på Kontraskjæret ved Akershus Festning 23.-25. juni. Ludacris, John Olav Nilsen & Gjengen, Simian Mobile Disco, Digitalism, Casiokids, Florrie, Fred Falke, Tôg, Tensnake, Juicy og Final er allerede klare, og flere artister slippes fortløpende.

Billettsalget starter fredag 18.mars, men forsalg starter allerede torsdag 17. på Oslo Lives Facebook-side

Hjemmeside | Myspace | Facebook

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter