gabe

Gabriel Iglesias

16.november er den populære standupkomikeren Gabriel Iglesias tilbake i Norge og denne gangen gjester han Spektrum.

Iglesias som regnes som en av USAs fremste standupkomikere gjorde sin første Europa turne i fjor høst og møtte fulle hus i alle byene.

-Gabriel Iglesias har over 89 millioner views på YouTube og Norge er et av de landene som har klikket mest på linkene hans så det sier seg selv at han har en enorm fanskare i Norge og det er derfor veldig kult at han nå til Europa igjen og Norge og Oslo Spektrum er den første jobben han bekrefter, sier arrangør Peer Osmundsvaag i Atomic.

Gabriel Iglesias omtales som USAs (bokstavelig talt) «største» standup-komiker av sine fans. Han er mannen bak uttrykket «I am not Fat, I am Fluffy», som direkte oversatt betyr «Jeg er ikke feit, jeg er luftig».

Gabriel Iglesias slo gjennom med komiserien All That i 2000 og har senere vært en poulær gjest hos talkshovertene Jimmy Kimmel, Jay Leno og Conan O Brian. I tillegg har han vært å se på My Wife and Kids, Showtime at Apollo, samt flere show på Comedy Central. Nordmenn kjenner helt sikkert også igjen noen av stemmene hans fra den populære tegneserien Family Guy.

Den populære komikeren, kjent for sine fargerike Hawaii-skjorter fikk også nylig sin første store rolle i filmen “Magic Mike”, regissert av Oscar-vinner Steven Soderbergh. Soderbergh er kjent for filmer som blant annet «Ocean’s Eleven», «Traffic» og «Erin Brockovich». I tillegg til Iglesias er Channing Tatum, Matthew McConaughey og Alex Pettyfer noen av skuespillerne som besetter rollelisten.

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter