garyclarkjr

Gary Clark Jr.

Gary Clark jr omtales som bluesens redningsmann og sammenlignes ofte med legender som Jimi Hendrix og nyere stjerner som Lenny Kravitz. Hans unike blanding av blues, rock, rnb og soul har gjort at selveste Rolling Stone Magazine omtaler han som “The best young gun”, sier arrangør Peer Osmundsvaag hos Atomic.

Gary har spilt gitar siden han var tolv år og vokste opp med Motown-klassikere. Han utviklet seg som gitarist og fikk etterhvert inspirasjon fra andre grupper som Nirvana. Den talentfulle gitaristen ble oppdaget på den legendariske bluesklubben “Antones” i hjembyen Austin hvor stjerner som Muddy Waters, B.B. King og Buddy Guy har opptrådt.

Han har fått mange priser i hjembyen, Austin’s Best Blues Musician, Best Blues Band, Best Blues Artist og Best Electric Guitarist.

Clark jr har også gjort en karriere som skuespiller og fikk oppmerksomhet i 2007 for sin rolle i filmen “Honeydripper” der han spilte mot blant annet Danny Glover og Keb’Mo’. Handlingen i filmen er lagt til en bluesklubb i sørstatene og Gary bidro med tre sanger til filmmusikken.

Facebook Event | YouTube Kanal | Hjemmeside

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter