Gordon Smith

Et av verdens ledende medium Gordon Smith fra Skottland kommer til Norge for første gang for å demonstrere sin kontakt med åndeverdenen og de døde. Smith hylles av Daily Mail som  ”Storbritannias mest eksakte medium” i en trosretning som stadig får større aksept. I Storbritannia finnes det mer enn 500 spiritualist-kirker, og spiritualisme er nå anerkjent som en religion. Gordon Smith besøker Stavanger, Oslo og Bergen på sin norgesvisitt.

-Det er helt utrolig når man ser klipp av Gordon Smith på Youtube hvor nøyaktig han beskriver hendelser han umulig kunne visst om. Det er så nakkehårene reiser seg, sier arrangør Peer Osmundsvaag i Atomic Soul.

Gordon Smith, som opprinnelig var frisør, har alltid hatt evnene, men begynte sin karriere som medium da han var 24 år gammel etter å ha gått i lære hos de aller beste innenfor faget, som Mrs Primrose og Albert Best. Siden har han gitt ut en rekke  bøker, holdt utallige foredrag og hatt en fast spalte i den engelske avise The People.

Gordon Smith er sjarmerende og morsom.  Han har en empati for menneskene han møter og en lidenskap for faget. Å møte Gordon Smith er en unik opplevelse som sikkert kan forandre manges liv til det bedre, sier en entusiastisk Peer Osmundsvaag i Atomic Soul.

Det er med andre ord duket for en spennende opplevelse med et av verdens fremste medium.

Gordon Smith
14. januar – Stavanger Konserthus
15. januar – Oslo Konserthus
16. januar – Grieghallen – Bergen

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter