J. Cole

J. Cole er en av årets store rap-navn, og han har med det nye albumet «Born Sinner» bevist en gang for alle at det er vel fortjent. Unggutten fra North Carolina slo for alvor gjennom med «Cole World – The Sideline Story» i 2011, etter tre solide mixtaper.

Ryktene om han begynte for alvor da Jay-Z signerte han til Roc Nation etter å ha hørt sangen «Lights Please» fra «The Warm Up» i 2009. Det var hans andre mixtape, og den nylig ble klargjort for offisiell gjenutgivelse nå for å få den oppmerksomheten den fortjener. Han har hele tiden hatt flere prosjekter å jobbe med, og har jobbet med mange av sjangerens beste artister, som Kendrick Lamar, Miguel, Missy Elliot, Drake, og mange andre inkludert selvfølgelig Jay-Z.

Med sjelden tro på seg selv og sin musikk flyttet han utgivelsesdatoen for det nyeste albumet til samme dag som Kanye West slapp «Yeezus» for å vise at han mente han var like god. Salgstallene viste overraskende nok at han ikke var så langt unna, med 300.000 solgte i USA bare første uken, med bare 30.000 mindre en Kanye West.

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter