J. Cole

J. Cole er en av årets store rap-navn, og han har med det nye albumet «Born Sinner» bevist en gang for alle at det er vel fortjent. Unggutten fra North Carolina slo for alvor gjennom med «Cole World – The Sideline Story» i 2011, etter tre solide mixtaper.

Ryktene om han begynte for alvor da Jay-Z signerte han til Roc Nation etter å ha hørt sangen «Lights Please» fra «The Warm Up» i 2009. Det var hans andre mixtape, og den nylig ble klargjort for offisiell gjenutgivelse nå for å få den oppmerksomheten den fortjener. Han har hele tiden hatt flere prosjekter å jobbe med, og har jobbet med mange av sjangerens beste artister, som Kendrick Lamar, Miguel, Missy Elliot, Drake, og mange andre inkludert selvfølgelig Jay-Z.

Med sjelden tro på seg selv og sin musikk flyttet han utgivelsesdatoen for det nyeste albumet til samme dag som Kanye West slapp «Yeezus» for å vise at han mente han var like god. Salgstallene viste overraskende nok at han ikke var så langt unna, med 300.000 solgte i USA bare første uken, med bare 30.000 mindre en Kanye West.

Oslo

Oslo Spektrum

30 Sep

Billetter

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter