jake-bugg1

Jake Bugg

Support: honeyhoney

Etter en fantastisk konsert på et fullstappet Parkteateret i forrige uke, er det allerede klart at Jake bugg kommer tilbake til Norge. Sjeldent god respons fra både presse og publikum gjorde det til en konsert både publikum og artisten selv sent vil glemme. Han utrykket stor glede over responsen fra det norske publikummet, og gleder seg til å komme tilbake den 17. november.

Konserten hadde vært utsolgt lang tid i forveien og det var mange som ikke fikk billett, så det er hyggelig å nå kunne gi de en ny sjanse til å få oppleve han live. Dette er en artist vi kommer til å høre mye fra i årene som kommer.

19-åringen fra Nottingham ble først oppdaget av BBC da de valgte han ut til å spille på «Introducing» scenen under Glastonbury i 2011. Kort etterpå ble han tilbudt en platekontrakt av Mercury Records, og han flyttet deretter til London for å spille inn plate. Allerede før han slapp debutalbumet varmet han opp for artister som The Stone Roses og Noel Gallagher så forventningene var skyhøye allerede i fjor sommer. Den selvtitulerte debutplaten kom høsten 2012, og sensasjonen var et faktum. Albumet fikk strålende kritikker, med blandt annet 9/10 av Musikknyheter, og femmer i både VG og Gaffa.

Han har med seg et utrolig godt band på scenen, og de komplimenterer han uten å ta for mye oppmeksomhet. Som Musikknyheter skriver i sin anmeldelse av konserten på Parkteateret: «Det var temmelig fantastisk det man fikk oppleve fra scenen denne kvelden. En 19-åring med gitaren sin som bar hele showet på egen hånd.» Nå har man snart muligheten til å oppleve det igjen, den 17. november på Rockefeller.

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter