James Taylor

James Taylor har gjennom sine følsomme og akutiske sanger nådd ut til et stort publikum gjennom flere tiår. Han er en av de store singer-songwriterne og de aller fleste har nok sunget med til en av hans allsangklassikere, sier arrangør Peer Osmundsvaag i Atomic.

Sangeren, låtskriveren og gitaristen James Taylor er kjent for klassikere som ” «Fire and Rain», «Country Road», «Something in The Way She Moves», «Your Smiling Face», «Carolina In My Mind», «Sweet Baby James» og «Don’t Let Me Be Lonely Tonight».

Taylor er en av de store artistene fra 70-tallet, men gjorde et etterlengtet comeback på slutten av 90-tallet. Han har solgt over 50 milloner album gjennom sin lange karrierer, som startet i 1968. Taylor er tildelt over 40 gull-, platina- og multiplatinaplater og har vunnet fem Grammy-priser. I 2000 ble han innlemmet i Rock ‘n’ Roll Hall of Fame og den prestisjefylte Songwriter’s Hall of Fame.

Da James Taylor var i Norge i 2008 spilte han for et utsolgt Oslo Konserthus og imponerte både kritikere og publikum med at han er vel så mye showmann som genial låtskriver.

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter