Jerry Seinfeld

Å få Seinfeld til Norge er som å få en artist som har hatt én hitsingel i uken, i ni år på rad. Det er vel kanskje bare Beatles som kan toppe betydningen Seinfeld har hatt som et kulturelt fenomen, sier arrangøren i A Comic Soul.

Med mindre man har levd under en stein de siste tjue årene, så er det sannsynlig at man har et forhold til den amerikanske komikeren, som gjennom hele 90-tallet spilte hovedrollen i tidenes mest populære komiserie. Serien har også gjennom 2000-tallet gått i daglige repriser på norsk tv, og det ser ikke ut til at folk får nok av Seinfeld. Nå får du altså muligheten til å se ham i levende live!

Jerry Seinfeld var allerede en svært populær stand-up komiker da han i 1989 skapte Seinfeld sammen med kompisen, Larry David. Ti år tidligere hadde han til og med en fast rolle i tv-serien Benson som budgutt som prøvde å være komiker.  Etter Seinfeld vendte han tilbake til stand-up`en og produserte Bee Movie, der han også har en av stemmene.

-Jerry Seinfeld er en ekte stand-up komiker. Han har ikke blitt hollywood-skuespiller som de  fleste andre populære komikere har blitt. Å få besøk av Jerry Seinfeld er rett og slett veldig ekslusivt, sier arrangør Peer Osmundsvaag i A Comic Soul.

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter