Judas Priest

Etter nesten 40 år som et av verdens største og ledende heavy metal-band, er det  klart for Judas Priests siste verdensturné. “Epitaph Tour” vil avslutte deres unike karriere, og vil bli en siste sjanse for fansen til å ta avskjed med det legendariske bandet fra England. Konsertene vil by på alle låtene som har vært med på å skape navnet Judas Priest, et navn som gjennom en utrolig karriere har rukket å bli synonymt med selve sjangeren heavy metal. Den 14. juni står Oslo Spektrum for tur, og den 15.juni står de på Edvard Griegs Plass i Bergen. Den lojale norske fanskaren kan vente seg rockkonserter av en annen verden.

For alle fans av heavy metal er jo Judas Priest selveste yppersteprestene, og vi er utrolig glade for at den norske fansen til bandet nå får anledning til å ta et ordentlig farvel med gruppa – og at vi kan gjøre det i to byer, sier arrangør Peer Osmundsvaag i Atomic Soul.

Judas Priest ble dannet allerede i 1968, men skjøt først fart da vokalist Rob Halford ble med i gruppa i 1974. Den karismatiske vokalisten har både sangteknisk og imagemessig vært en  viktig frontfigur i sjangren kjent som “New Wave Of British Heavy Metal”, sammen med band som Iron Maiden, Saxon og Def Leppard. Judas Priest store gjennombrudd kom med albumet “British Steel” i 1980, og gruppa har helt siden sytti-tallet vært en av verdens mest ettertraktede live-band. Så sent som i 2009 mottok de en Grammy Award for beste metal fremførelse.

Fansen kan nok forvente seg et siste gjennhør med metal-klassikere som “Hell Bent for Leather”, “Breaking The Law” og “Killing Machine”, og det kommer nok både til å bli ekstatisk og sentimentalt disse kveldene i Bergen og Oslo, sier Osmundsvaag

Billetter legges ut for salg tirsdag 21. des kl 09.00

Hjemmeside | Myspace | Facebook

Oslo

Oslo Spektrum

05 Jun

Billetter

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter