Katie Melua

20. november er Katie Melua tilbake i Norge, denne gangen for å holde konsert i det vakre og ærverdige Folketeateret. Nordmenn har fått et helt spesielt forhold til den lille kvinnen med den store stemmen.

– Katie Melua har tatt det norske konsertpublikummet med storm og har besøkt oss flere ganger tidligere. Hun har fyllt arenaer som Oslo Spektrum og Karpedammen, og derfor er vi svært glade for at hun nå har takket ja til en intimkonsert i Folketeateret, sier arrangør Peer Osmundsvaag hos Atomic.

Den georgiske superstjernen debuterte i 2003 med Call Off the Search og hennes andre album, Piece by Piece, toppet albumlista da den kom i 2005. Begge ble svært godt mottatt. Året etter var hun Storbritannias mestselgende kvinnelige artist og Europas mest solgte europeiske kvinnelige artist. I 2007 ga hun ut sitt tredje album, “Pictures“. Og i mars kom Melua med sitt fjerde album kalt “Secret Symphony”.

I 2006 satte Katie Melua rekord for verdens dypeste konsert da hun opptrådte på bunnen av Nordsjøen. Konserten ble holdt nederst i ett av fire bein på gassriggen Statoil Troll A, 303 meter under havoverflaten.

Katie Meluas hjemmeside: www.katiemelua.com

Oslo

Oslo Spektrum

25 Oct

Billetter

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter